top of page
Pizza.png

Constantijn Pizza & Grill Restaurant

Begonnen in een klein cafetaria met nauwelijks 6 zitplaatsen, met de heerlijke recepten van mijn moeder, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een mooi restaurant met 3 etages en 32 ruime zitplaatsen. Momenteel zijn wij voorzien van de modernste apparatuur en wordt er elke dag vers deeg gemaakt voor onze overheerlijke Pizza's.

www.pizzaurk.nl

Eye-07.jpg
Stek.png

Stek Contactlenzen

Aanmeten en controleren van contactlenzen is intensief werk, je moet goed luisteren, observeren. Denken aan allerlei factoren die een rol kunnen spelen, het traanvocht beoordelen en het hoornvlies inspecteren. Het is heel belangrijk dat lenzen goed passen, het oog moet voldoende zuurstof krijgen en het materiaal moet bij de tranensamenstelling passen.

www.stekcontactlenzen.nl

Bee-flower4.jpg
Bijen.png

Het Bijenproduct

Honing is een bekend product van de honingbijen. Dat de honingbij ook nog andere producten maakt is veel minder bekend. Zo maken de honingbijen naast honing ook bijenwas, propolis, stuifmeel, en koninginnegelei.

www.hetbijenproduct.nl

Vissersboot
Geert.png

G. Nentjes

Ik verzorg de uitgifte van preken van hedendaagse dominees en oudvaders. Wekelijks voeg ik nieuwe en oude preken op mijn Website toe, die u kunt beluisteren of zelf Downloaden.

www.gnentjes.nl

Bakker.png

Bakker Framebouw (niet geplaatst voorbeeld)

Verbaas.png

Verbaas Preparations (niet geplaatst voorbeeld)

Dommeldal.png

Pension/stal Dommeldal (niet geplaatst voorbeeld)

bottom of page